DE INVOER EN DE UITVOERco. VAN SUZHOU SHENHONG, LTD

Het Materiaal van de transmissielijn, Kabel die Materiaal, Kabel legt die Hulpmiddelen trekt

Om van kwaliteit te leven, om zich door prestige te ontwikkelen

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

Van goede kwaliteit De luchthulpmiddelen van de Lijnbouw voor verkoop
Van goede kwaliteit De luchthulpmiddelen van de Lijnbouw voor verkoop
De hulpmiddelen voor ondergrondse kabel die de projectwerken zeer goed trekken. Ik ga aan andere bedrijven in lokaal introduceren.

—— M. Ara Minasian

Ik zou u willen vertellen dat ik reeds ben begonnen de catalogus op de bedrijven van Vietnam te verdelen om elektriciteit en alle bedrijven over te brengen

—— Gehangen doe Bui

Wij zullen zeer proberen hard om de markt voor uw producten in Kenia te bouwen.

—— M. John Gachagua

Ik ben online Chatten Nu

SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

1 2 3 4 5 6 7 8
SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD
Fabriek apparatuur Hoofdproduct Hoofdproduct producttest Klantenbezoek Hoofdproduct Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Shenghong
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000
Opgericht Jaar : 2015
Export pct : 70% - 80%

Suzhou Shenhong Import&Export Company is handelsmaatschappij en fabrikant voor de Lijn die van de Machtstransmissie Materiaal & Bouwhulpmiddelen in China vastbinden. Suzhou Shenhong is een ervaren vervaardiging en een handelaar van Macht & Telecommunicatielijn die Materiaal en hulpmiddelen vastbinden, en in deze lijn meer dan 10 jaar vastgebonden. De producten bestaan uit van hydraulische trekkers, hydraulische spanners, Gemotoriseerde krukken, die blokken, anti-verdraait gevlechte staalkabels, uitrustingsblokken vastbinden, komen langs klemmen, kabel die grepen, wartels, schakelaars, hijstoestellen, jeneverpolen, leidersnijders, pomp-persen, isolatieheftoestel, kabelrollen enz. trekken.

 

Het volledigste de productiemateriaal van de industrie

Onze productiefaciliteit bestaat uit van 88 reeksen productiemateriaal zoals 1,6 meet Verticale Draaibank, 1,4 meter horizontale Draaibank, het Huis van de Verfnevel, de Anti verdraaiende Machine van het staalkabelvlechten, Nylon katrolschijf Gietende Machine, enz.


Sterke R & Dteam

Industrie-norm het opstellen

Bezit een aantal octrooien

Belangrijke producten

De bouw van het machtsnet en de transformatie van de techniekvereisten ontmoeten, heeft met succes een maximumoutputmacht van tractoren en andere bouwmateriaal en spanning, ontwikkeld om een aantal hiaten te vullen.


Zijnd een goed-georganiseerde en ervaren fabrikant, gebruiken wij de recentste technologie en het strikte systeem voor kwaliteitscontrole (ISO9001-2008) in onze vervaardigingsprocedure. Daarom worden onze producten verkocht met goede reputatie in de lokale markt.

Naast onze regelmatige ontwerpen, vervaardigen wij Macht & van de Telecommunicatielijn ook Bouwhulpmiddelen & Materiaal vanaf de speciale ontwerpen van de klant - om het even welke type en grootte. Verzend ons enkel een steekproef of tekeningen en wij zullen ons beste proberen om aan uw behoefte te voldoen.

 

Contactgegevens
SUZHOU SHENHONG IMPORT AND EXPORT CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Judy

Tel.: 86-512-52844889

Fax: 86-512-52844879

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)